четвер, 22 червня 2023 р.

Практична робота №5

 Рекомендації щодо дистанційного навчання

Ресурси, які використовую в роботі

 В блозі ділюся своїм досвідом, інформую учнів про події та заходи, що відбуватимуться, а також залучаю батьків до участі в навчально-виховному процесі.

 



Це швидкий спосіб зв’язатися з дітьми.  
На уроках розвитку мовлення ми часто пишемо творчі роботи. Діти оформляють свої роботи, і надсилають мені в приватних повідомленнях. Текст роботи можна редагувати. 
До того ж варто згадати про можливість надсилати аудіоповідомлення. Використовую це для перевірки поезії напам’ять. Можна зідзвонитися з кожною дитиною окремо й послухати, як вона декламує вірш, або записати читання вірша на відео.


 Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома.


Підвищую кваліфікації за допомогою вебінарів, онлайн- конференцій.  Користуюсь бібліотекою    авторських матеріалів для педагогів. 



 Онлайн-клас, який допомагає  керувати навчанням та створювати інтерактивні заняття, допомагаючи учням розширювати навчання за допомогою інструментів, доступних в Інтернеті.

Можна створювати різні класи, розподіляти завдання, надсилати та отримувати нотатки та зворотній зв’язок, можна створювати теми викладання, додавати запитання учням, а також можна виставляти бал за кожну вправу та встановлювати час, доступний для її виконання. 



Немає коментарів:

Дописати коментар